Smile.

We have wine.

That smell.

That sound.

It's always

wine o'clock.

Algemene Voorwaarden

Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle leveringen en verkoopvoorwaarden van Godere Wines VOF. De voorwaarden zijn voor iedereen toegankelijk. Op verzoek zenden wij u een exemplaar per e-mail toe.

 1. Prijzen
  Alle prijzen zijn in Euro en exclusief bezorgkosten, tenzij anders vermeld. Op al onze wijnen wordt de margeregeling toegepast.
 2. Prijswijzigingen
  Godere Wines VOF behoudt zich het recht om prijzen tussentijds te wijzigen en fouten te allen tijde te corrigeren. Bestellingen geplaatst met betrekking tot deze prijswijzigingen, kunnen door u kosteloos worden geannuleerd. Godere Wines VOF aanvaardt geen aansprakelijkheid voor eventuele schade als gevolg daarvan.
 3. BTW/ accijns
  Als een klant / ontvanger verblijft of woont buiten Nederland, is hij of zij op elk moment verantwoordelijk voor de betaling van de btw, accijnzen en invoerrechten in het land waar hij of zij de levering ontvangt.
 4. Beschikbaarheid
  Alle aanbiedingen van Godere Wines VOF zijn afhankelijk van beschikbaarheid. Als een product uitverkocht of niet meer leverbaar is, wordt u door ons op de hoogte gebracht. Wellicht kunnen wij u een alternatief bieden. Deze communicatie geschiedt doorgaans per email. Godere Wines VOF aanvaardt in geen geval aansprakelijkheid voor eventuele schade als gevolg daarvan.
 5. Afbeeldingen
  Voorbeelden van het product die op de website worden afgebeeld, zijn louter indicatief bedoeld. De etiketten kunnen afwijken van deze getoond op de voorbeeldfoto’s.
 6. Betaling
  Uw bestelling kan alleen worden verzameld en verzonden, zodra de betaling (inclusief leveringskosten) is ontvangen door Godere Wines VOF. Er zijn verschillende betaalmogelijkheden.
 7. Levering
  Godere Wines VOF zal uitsluitend leveren wanneer de betaling volledig is ontvangen. De aangegeven levertijden zijn indicatief en gelden niet als exacte termijn. Godere Wines VOF is nimmer aansprakelijk voor eventuele schade als gevolg van overschrijding van levertijden. Godere Wines VOF levert uitsluitend uit op de werkdagen maandag en vrijdag.
 8. Vervoer
  Voor grotere bestellingen kan Godere Wines VOF u ook een passende oplossing bieden voor het vervoer van uw producten. Eventuele bijkomende kosten worden van tevoren besproken. Verwachte leverdata zijn alleen voor indicatiedoeleinden. Godere Wines VOF is nimmer aansprakelijk voor eventuele schade veroorzaakt door vertragingen in de levertijd. Op uw verzoek regelen wij een transportverzekering die de volledige waarde van de bestelling dekt. Als een volledige verzekeringsdekking van de waarde niet gewenst is, is eventuele schade aan de bestelling tijdens het transport op eigen risico van de klant.
 9. Ontvangst van de goederen
  Alle geleverde goederen moeten onmiddellijk na levering door de klant worden gecontroleerd op mogelijk verlies, beschadigingen of breuken. Als er problemen optreden, zullen deze onmiddellijk moeten worden vermeld aan de vervoerder. Om dit proces in gang te zetten, moeten alle klachten uiterlijk binnen 24 uur na ontvangst van de bestelling per e-mail aan Godere Wines VOF worden verzonden. Na deze periode van 24 uur zijn we niet langer verantwoordelijk voor eventuele klachten.
 10. Garantie
  Wij behandelen onze wijnen met de grootst mogelijke zorg tijdens de aankoop, opslag en verzending. We kunnen echter geen garanties geven met betrekking tot de kwaliteit van de geleverde wijnen voor wat betreft smaak, kurk, enz.
 11. Annulering
  Omdat wij in bederfelijke goederen handelen, is annulering van uw bestelling alleen mogelijk voordat uw bestelling is verzonden. Bij annulering vóór verzending wordt een voltooide betaling terugbetaald.
 12. Klachten
  Mochten er producten van Godere Wines VOF zijn die niet aan uw verwachtingen voldoen, dan kunt u uw klachten per e-mail aan ons melden. Ook hier geldt het verzoek dit uiterlijk 24 uur na ontvangst van uw goederen te doen.
 13. Persoonlijke gegevens
  Persoonlijke gegevens die nodig zijn voor het plaatsen van uw bestelling worden als vertrouwelijk behandeld. Uw gegevens worden niet doorgegeven aan derden, behalve voor leveringsdoeleinden. Godere Wines VOF kan u via uw e-mailadres informeren over promoties, kortingen, speciale aanbiedingen en andere wijn gerelateerde informatie. Door een bestelling te plaatsen, bevestigt de klant de wettelijke leeftijd van minstens 18 jaar oud te hebben bereikt. Voor meer informatie omtrent het gebruik van persoonsgegevens wordt geadviseerd het privacy statement te raadplegen.
 14. Juridisch
  Op alle rechtsverhoudingen is uitsluitend Nederlands recht van toepassing. Het bedrag van de veroorzaakte schade kan nooit hoger zijn dan de waarde van het goed dat door u is besteld en aan u is geleverd. De Nederlandse versie van deze algemene voorwaarden is altijd bepalend in het geval van geschillen.
0

Start typing and press Enter to search